BBO Discussion Forums: Pravidla pouzivani - BBO Discussion Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Pravidla pouzivani

#1 User is offline   coyot 

  • PipPipPipPip
  • Group: Full Members
  • Posts: 487
  • Joined: 2005-July-09

Posted 2006-January-29, 08:27

Vitejte na ceskem diskusnim foru pri BBO.

Toto forum bylo zrizeno predevsim pro ceske juniory k diskuzim o systemech a partiich.

Pravidla pouzivani for BBO najdete na tehle strance. Zejmena bych zduraznil jednu vec - kdyz vas nekdo na BBO nastve (myslite si, ze podvadel, nebo hraje strasne blbe, nebo vam nadaval), NIKDY nepiste na kterekoliv forum jeho nick ci jine detaily, podle kterych je ten clovek snadno k dohledani.

Urednim jazykem je cestina, slovenstina a anglictina. Doporucoval bych nepouzivat vubec diakritiku, protoze server bude kazdemu prohlizeci tvrdit, ze ma pouzit kodovani ISO-8895-1, ktere ceske znaky neobsahuje.

Forum umoznuje vkladat vsemozne bridzove diagramy. Pokud se vam nechce klikat na ikonky nad polem pro psani prispevku, vezte, ze anglicke zkratky barev uvnitr hranatych zavorek splni ucel. SP, HE, DI, CL pro barevne symboly, s podtrzitkem na zacatku navic (_SP ...) pro cerne symboly a R_DI, pokud vas oranzova kara irituji B).

Prosim Vas, abyste pouzivali anglicke zkratky barev. (Tedy S jsou piky a H jsou srdce) - zejmena proto, ze forum budou cist i cizinci, kterey by pouzivani S pro srdce matlo...).
V zadani anket bohuzel system nepodporuje symboly, takze je nutno psat napr. 2d...

Abyste mohli psat na fora a hlasovat v anketach, musite se zaregistrovat a pak kliknout na odkaz, ktery Vam BBO posle mailem (jinak budete mit read-only pristup :D).

Standardne se zobrazuji pouze vlakna s aktivitou v poslednich 30 dnech, pokud toho chcete videt vic, pod seznamem vlakem si nastavte delsi interval.

Take je mozno psat skryty text, kdyz chcete, aby soucasti vaseho prispevku byla napriklad spravna odpoved, pomoci sluvka hidden (opet v hranatych zavorkach). Text je videt, pokud je oznacen mysi...
Spoiler


Svoje prispevky muzete upravovat/opravovat, muzete zakladat nova temata ci svoje prispevky doprovazet anketami.

Jinak doufam, ze se tu kazdy bude chovat slusne, abych nemusel pouzivat moderatorske funkce :).
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users